“Jordi is extreem getalenteerd, erg vriendelijk en makkelijk in de omgang! De video die hij maakte van onze bruiloft is prachtig en legt elke emotie perfect vast. Een echte aanrader! Een miljoen keer bedankt, Jordi!”

Fijne woorden

- Mihaela, bride

"Ook onze familieleden en vrienden waren vol lof over Jordi als fotograaf. Ze vonden hem erg vriendelijk en zeiden dat hij de foto's goed kon structuren met aanwijzingen en eigen ideeën. Ook wij als koppel vonden het fijn dat hij zo enthousiast en spontaan met ideeën kwam waardoor we ons comfortabel voelden. Je voelt aan alles dat Jordi het fotografeerwerk graag doet! We zijn hem dankbaar voor de mooie foto's die we nu van onze trouwdag kunnen koesteren."

“Ik vind het belangrijk dat anderen weten wat voor een FANTASTISCHE fotograaf Jordi is!”

- Elien, bruid

"Dank u Jordi om ons zo goed te helpen, onze dag zelf onvergetelijk te maken door jouw aangename aanwezigheid én om ervoor te zorgen dat we deze dag elke keer opnieuw helemaal kunnen herbeleven!

Ik zou zo opnieuw trouwen om weer met jou samen te werken! Ik ben zeker dat ons pad nog eens gaat kruisen!"

“Niemand kan de video zien zonder een lach en een traan te laten.”

- Rebecca, bruid

"Jordi is een getalenteerde fotograaf met aandacht voor zijn klant. Hij maakte deel uit van 2 van de mooiste dagen uit ons leven en maar goed ook!
Jordi is de rust zelve dus je merkt niet dat hij aan het fotograferen is wat ideaal is voor mensen die zenuwachtig worden voor de camera. Zo weet hij die prachtige spontane momenten vast te leggen op foto!"

“Dankzij Jordi hebben wij de mooiste momenten kunnen laten vastleggen!”

- Sarah, bruid

"Jordi nam echt de tijd om naar ons verhaal te luisteren en ons, onze familie & vrienden te leren kennen. Hij is zeer vlot en heeft iedereen onmiddellijk mee.

Wij konden 100% onszelf zijn, wat zeker niet evident is met een camera op je gericht. Maar hij stelde ons zo op ons gemak. De beelden die hij maakte waren zo spontaan. Niets geforceerd of geacteerd, enkel oprechte emoties op beeld."

“Al vanaf het eerste contact was er een goeie klik. Hij is zo spontaan, joviaal en een vrolijke gast!”

- Naomi, bruid

"Naarmate de dag vorderde, groeide onze band ook met onze fotograaf. Dit kwam de foto’s ook ten goede! We hebben ons geen moment onzeker gevoeld achter de camera en dat was volledig aan Jordi te danken.

Op het einde van de dag, als Jordi zijn taak erop zat, stonden we er op dat hij nog even bleef. Niet als fotograaf, maar als vriend! "

“Op onze grote dag werd van in het begin duidelijk dat hij zoveel meer was dan alleen fotograaf.”

- Marjolein, bruid