Jordi Van den Broeck is een foto- en videograaf die jouw mooiste dag op een authentieke manier vastlegt en omtovert tot tastbare herinneringen.

Als zelfstandig foto- en videograaf ben ik er rotsvast van overtuigd dat ik het mooiste beroep ter wereld heb. Die overtuiging gaat trouwens ver terug, héél ver.

Mijn passie voor het vak ontstond al toen ik als kind samen met mijn papa alle evenementen die ook maar iets met oldtimers te maken hadden afschuimde.

Nadat ik wel honderden auto’s had gefotografeerd met een kleine point-and-shoot camera, gaven ze me uiteindelijk mijn eerste échte camera cadeau. Al waren ze zich er op dat moment nog niet van bewust dat mijn toen nog onschuldige obsessie 10 jaar later zou uitgroeien tot mijn fulltime job. 


Toen ik tijdens mijn studies van start ging als student-zelfstandige, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik ging dan ook meteen aan de slag als fulltime Video Content Creator bij een marketing agency nadat ik mijn studies afgerond had.

Na 2 jaar werken in loondienst - en ruim 4 jaar in bijberoep - voelde ik dat het tijd was om de sprong te wagen en fulltime huwelijksfotograaf en -videograaf te worden. 

En nu? Nu sta ik (hopelijk) op het punt om jouw huwelijksdag vast te leggen. Zoals ik al zei: het mooiste beroep ter wereld, toch?